Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Vodnik

Viševnik -2050m
Ob Svečnici na Ivanjščico
Lunin pohod Ormož-Litmerk-Ormož
Tečaj gorništva za zahtevne snežne ture
Raduha iz Loke
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Črni vrh na Pohorju

Trebuh nima oči.
Venter auribus caret.

George Bernard Shaw
Možgani tepca spremenijo filozofijo v neumnost, znanost v vraževerje in umetnost v pedantnost. Od tod univerzitetna izobrazba.