Prestavitev izleta Izlet Viševnik: zaradi slabših vremenskih obetov je izlet prestavljen na nedeljo, 9. oktobra 2022. Prijave so še možne do srede, 5. oktobra 2022, oziroma do zapolnitve avtobusa.
Taborni časospis Izlet 43. poletni tabor za osnovno in srednješolce na Jezerskem: V zavihku Dogodki je na voljo Taborni časopis z letošnjim dogajanjem na Jezerskem. Poglejte.
fotografije iz tabora Izlet 43. poletni tabor za osnovno in srednješolce na Jezerskem: na povezavi drive se nahaja izbor mojih najboljših fotografij iz tabora na Jezerskem. Obilo užitka ob gledanju fotografij. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Prestavitev izleta Izlet Golica: Zaradi napovedanega slabega vremena bo izlet na Golico, 4. junija 2022. Odhod ob 6. uri zjutraj.
Martinov pohod 2021 Izlet Martinov pohod med Ormoškimi goricami: Dogodek je prestavljen na naslednje martinovanje

Pohorje do Belvija

Odhod:   sobota, 23. marec 2019 [ 07:00]
VABILO NA POHOD – Z GONDOLO NA POHORJE!
ORGANIZATOR IZLETA SO VRTCI KOG,MIKLAVŽ PRI ORMOŽU,SREDIŠČE OB DRAVI, ORMOŽ IN VRTEC VELIKA NEDELJA pod vodstvom mentorice Planinske vzgoje Majde Topličar in vodnika Marjana Kukovec.
V SOBOTO, 23.3.2019, SE BOMO MALI POHODNIKI V SPREMSTVU STARŠEV ODPRAVILI NA POHORJE. Z AVTOBUSOM SE BOMO ODPELJALI DO POSTAJE MARIBORSKA VZPENJAČA.
OD TAM SE OB 10.URI Z GONDOLO ODPELJEMO NA VRH. PO POČITKU GREMO PO ROZKINI UČNI POTI DO RAZGLEDNEGA STOLPA IN SI OGLEDAMO MARIBOR Z VIŠINE. ROZKINA UČNA POT TRAJA 1 URO IN SE SMATRA KOT LAŽJA PLANINSKA POT. PO POHODU SE BOMO OKREPČALI V HOTELU BELLVUE. LAHKO SI NAROČITE HRANO IN SE VPIŠETE NA PRILOŽEN SEZNAM. VPIŠITE SE PROSIM Z IMENOM IN PRIIMKOM, TER ŠTEVILO MENIJEV.
PO KOSILU BOSTE IMELI NEKAJ PROSTEGA ČASA, KI GA LAHKO IZKORISTITE ZA KAKŠEN KRAJŠI SPREHOD, SANKANJE, ADRENALINSKI PARK…
OB 15.URI SE BOMO Z GONDOLO ODPRAVILI V DOLINO IN POT NAS BO VODILA ŠE V MESTO MARIBOR, KJER BOSTE IMELI ČAS ZASE IN SVOJE MLADE POHODNIKE. ODHOD AVTOBUSA V SOBOTO, 23.3.2019:
- OB 7.00 URI VSTOPITE MALI POHODNIKI IZ KOGA NA AVTOBUSNI POSTAJI KOG. - OB 7.20 URI VSTOPITE MALI POHODNIKI IZ SREDIŠČA OB DRAVI PRI MERCATORJU (BLAGOVNICA).

- OB 7.40 URI VSTOPITE MALI POHODNIKI IZ MIKLAVŽA PRI ORMOŽU IN IZ ORMOŽA NA AVTOBUSNI POSTAJI ORMOŽ.
- OB 8.00 URI VSTOPITE MALI POHODNIKI IZ VELIKE NEDELJE NA PARKIRIŠČU VRTCA VELIKA NEDELJA. DOMOV SE BOMO VRNILI V POZNIH POPOLDANSKIH URAH. ZA MALE PLANINCE, KI IMAJO PLAČANO ČLANARINO PLANINSKEGA DRUŠTVA, JE PREVOZ BREZPLAČEN. OTROCI, KI NISO ČLANI PLANINSKEGA DRUŠTVA IMAJO BREZPLAČEN PREVOZ DO 8 LETA STAROSTI, OSTALI PLAČAJO 7 EVROV. STARŠI PLAČAJO 13 EVROV. PREVOZ Z GONDOLO JE ZA OTROKE DO 6 LETA BREZPLAČEN.
POVRATNA KARTA ZA ODRASLE JE 6 EVROV.
POVRATNA KARTA ZA OTROKE OD 6-15 LET JE 3 EVRE.
GLEDE NA ŠTEVILO PRIJAVLJENIH OSEB JE MOŽNO, DA SE CENA ŠE KAJ ZMANJŠA. NA POHODU- IZLETU SE BOMO DRUŽILI MALI POHODNIKI IZ VRTCA IN ŠOLE KOG, IZ VRTCA SREDIŠČE OB DRAVI, IZ VRTCA IN ŠOLE MIKLAVŽ PRI ORMOŽU, IZ VRTCA ORMOŽ IN VRTCA VELIKA NEDELJA.

PRIJAVE SPREJEMAMO DO PETKA 15.3.2019!
VESELIMO SE SREČANJA Z VAMI!
MENTORICE MALIH POHODNIKOV
ZA VSE INFORMACIJE O IZLETU LAHKO POKLIČETE NA TELEFON 041 662 356 MAJDA, ALI VPRAŠATE MENTORICE VAŠIH OTROK.

23.03.19

Lunin pohod: Ormož - Velika Nedelja – Kogel - Ormož
Viševnik
Markacijski dan
Lunin pohod: Savci – Ritmerk – Strjanci - Savci
Goličica
Debela peč ali Pršivec nad Bohinjskim jezerom
Ob polni luni na Litmerk
Sotinski breg - Kugla

Od Bovca do Tolmina -26 in 27 etapa
Lunin pohod: Podgorci – Preclava - Podgorci
Zadnjica – Prehodavci – Triglavska jezera – Komna – Krn – Lepena
Julijci - krog iz Zadnjice
Grossvenediger
Triglav
Ojstrica
Matkov kot -Mrzla gora
Veliki Klek
Lunin pohod: Boč

Upanja se ne da obvladati, vse upanje je odvisno od prihodnosti.
Spes nescit vinci, sres pendet tota futuris.

Oscar Wilde
Moški si želijo biti prva ljubezen ženske - ženske si želijo biti zadnja ljubezen moškega.

Skolibrova ulica 12, 2270 Ormož