Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Prijava na izlet

Za prijavo na izlet morate biti prijavljeni.

Prijavite se s svojim uporabniškim imenom in poskusite znova.

Če ste novi uporabnik, si morate najprej pridobite uporabniško ime. Več informacij, kako priti do uporabniškega imena najdete na tej strani.

[Nazaj na izlet]

Lunin pohod: Ormož-Pavlovci-Pavlovski Vrh-Libanja-Litmerk-Ormož
Čez Blegoš na Lubnik
Komna in okolica
Olimje –predšolski otroci in starši
Gore z vlakom
Boč
Lunin pohod: Ormož-Hum-Frankovci-Ormož
Bohor
Golte
Kolesarska pot Parenzana

Letni občni zbor
Ob kulturnem prazniku na Jeruzalem
Viševnik -2050m
Ob Svečnici na Ivanjščico
Lunin pohod Ormož-Litmerk-Ormož
Tečaj gorništva za zahtevne snežne ture
Raduha iz Loke
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Črni vrh na Pohorju

Ruski pregovor
Prijateljstvo je kot steklo: ko ga razbiješ, ga ne spraviš več skupaj.

Friedrich Nietzsche
Imamo umetnost, da ne bi umrli od resnice.