Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Visoka Rosojanska pot

Odhod:   petek, 12. september 2014 [ 16:00 ]
Prihod:   nedelja, 14. september 2014
Trajanje:   3 dni
Težavnost:   Zelo zahtevna
Visoka Rezijanska (Rosojanska) pot ZAHODNI JULIJCI "Ta visoka Rosojanska pot". Veličastno prečenje nad Rezijo

Raduha iz Loke
Črni vrh na Pohorju
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Tečaj gorništva za zahtevne snežne ture
Lunin pohod Ormož-Litmerk-Pavlovski Vrh-Ormož
Ob Svečnici na Ivanjščico
Viševnik -2050m
Ob kulturnem prazniku na Jeruzalem
Letni občni zbor

Antonov pohod 2018
Dražgoše iz PASJE RAVNI
Trstenjakov pohod v Gornjo Radgono
Lunin pohod
Novoletni pohod
Zimski vspon na Stolpnik
Debela peč
Strelovec
Po poteh krajevne skupnosti Miklavža pri Ormožu

Kjer je korist, tam poštenost težko upa priti.
Ubi lucrum est, ibi esse vix audete fides.

Helen Keller
Značaja ne razvijemo zlahka in v miru. Le skozi mučno izkušnjo in trpljenje se okrepi duša, zjasni pogled, navdahne stremljenje in doseže uspeh.