Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Zimski tečaj varne hoje v visokogorju

Odhod:   petek, 10. januar 2014 [ 00:00 ]
Prihod:   nedelja, 12. januar 2014
Trajanje:   3 dni
Vodnik:   Vodniki PDMMO
Zimski tečaj varne hoje v visokogorju! Na tečaju se bomo izpopolnjevali v uporabi varovanj na previsih in na ledenih strminah. Zaustavljali se bomo z cepinom,obnovili pravilno uporabo derez in cepina, ter seveda plazovne žolne. Vse to obnovljeno znanje pa bomo uporabili s turo na PRISOJNIK. Obvezna prijava do 05.01.2014. Cena 100€ pri 10 prijavljenih in zajema: -inštruktor gorski vodnik -2 x penzion v Mihovem domu -prevoz

Po Slovenski planinski poti od Nanosa do Slavnika
Lunin pohod: Ormož-Donačka gora
Velika Planina
Kolesarjenje po OPP
Ob Muri
Golte
Golica
Lunin pohod: Ormož-Stanovno-Runeč
Okoli Blatnega jezera
Javornik nad Črnim vrhom

Kolesarska pot Parenzana
Gore z vlakom
Bohor
Lunin pohod: Ormož-Hum-Frankovci-Ormož
Olimje –predšolski otroci in starši
Boč
Čez Blegoš na Lubnik
Komna in okolica
Lunin pohod: Ormož-Pavlovci-Pavlovski Vrh-Libanja-Litmerk-Ormož

Hitro ze zgodi, kar hočejo bogovi.
Cito fit, quod di volunt.

Albert Einstein
Če nameravaš opisati resnico, pusti eleganco krojaču.