Planinski tabor 2018 - 5.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši. Ekipa starejših planincev je včeraj uspešno osvojila Kanjavec in prespala v Zasavski koči na Prehodavcih. Mlajši so se odpravili na krožno pot do planine Lepoč in se vrnili po dolini Zadnjice v tabor. Danes smo se starejši planinci vrnili v tabor. Po kosilu smo se skopali v Soči. Do večerje nas čaka kviz in družabne igre. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 3.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Danes smo dopoldan izvedli orientacijski tek, popoldan pa smo preizkusili znanje varovanega plezanja na bližnji plezalni steni. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 2.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Sporočam vam, da smo danes šli na pohod do koče pri izviru Soče in do Kugyjevega spomenika ter se že vrnili nazaj v tabor. Popoldne bo v znamenju športnih iger in ustvarjalnih delavnic. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 1.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Sporočam vam,da smo varno prispeli v dolino Trente na taborno mesto. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
izlet: Golte Izlet Golte: Dragi starši in ostali udeleženci izleta. Na koncu opisa sem dodal povezavo do mojih fotografij. Na voljo za ogled in prenos bodo do 1.6.2018. V kolikor jih imate namen kjerkoli objaviti (Facebook...) me obvezno navedite kot avtorja fotografij. Hvala za razumevanje. Lep planinski pozdav, Janko Juršič

Zimski tečaj varne hoje v visokogorju

Odhod:   petek, 10. januar 2014 [ 00:00 ]
Prihod:   nedelja, 12. januar 2014
Trajanje:   3 dni
Vodnik:   Vodniki PDMMO
Zimski tečaj varne hoje v visokogorju! Na tečaju se bomo izpopolnjevali v uporabi varovanj na previsih in na ledenih strminah. Zaustavljali se bomo z cepinom,obnovili pravilno uporabo derez in cepina, ter seveda plazovne žolne. Vse to obnovljeno znanje pa bomo uporabili s turo na PRISOJNIK. Obvezna prijava do 05.01.2014. Cena 100€ pri 10 prijavljenih in zajema: -inštruktor gorski vodnik -2 x penzion v Mihovem domu -prevoz

Dachstein (po ferati Johann)
Po Slovenski planinski poti od Slapa Rinke do Jezerskega
Lunin pohod: Boč
Kolesarjenje po Slovenskih goricah
Montaž, Viš
Dan planincev Podravja na Rogli
Lunin pohod: Podgorci-Preclava-Podgorci
Soriška planina
Lunin pohod: Ormož-Velika Nedelja-Kogel-Ormož
Pršivec nad Bohinjskim jezerom

Aktivni konec tedna
Eiger-Jungfrao-Monsch
Okrešelj-Rinke-Skuta-Okrešelj
Lunin pohod:Miklavž-Krčevina-Vinski Vrh-Veliki Brebrovnik
Triglav
Poletni tabor v Trenti
Velika in Mala Ponca in Mangart iz Belopeških jezer
Škrlatica
Lunin pohod: Ormož-Ivanjkovci-Mali Brebrovnik-Jeruzalem-Ivanjkovci

Italijanski pregovor
Vino je zjutraj svinec, popoldan srebro, zvečer zlato.

Albert Camus
Intelektualec je človek katerega razum opazuje samega sebe.