izlet: Golte Izlet Golte: Dragi starši in ostali udeleženci izleta. Na koncu opisa sem dodal povezavo do mojih fotografij. Na voljo za ogled in prenos bodo do 1.6.2018. V kolikor jih imate namen kjerkoli objaviti (Facebook...) me obvezno navedite kot avtorja fotografij. Hvala za razumevanje. Lep planinski pozdav, Janko Juršič

Draška Vrhova in Viševnik

Odhod:   sobota, 14. december 2013 [ 04:00]
Težavnost:   Zelo zahtevna
Veliki Draški vrh Država: Slovenija Gorovje: Julijske Alpe Višina: 2243 m Veliki Draški vrh je 2243 m visoka gora, ki se strmo dviga nad dolino Krme. Z vrha, na katerem je vpisna skrinjica in žig, se nam odpre lep razgled na najvišje vrhove Julijskih Alp. ODHOD IZ PRED DRUŠTVENE PISARNE OB 04:30 PRIHOD :19:00 OPREMA: DEREZE,CEPIN,(LAVINSKA ŽOLNA,SONDA IN LOPATA)SAMOVAROVALNI KOMPLET HRANA: SEBOJ OBVEZNA PRIJAVA(041698741) LEPO VABLJENI

Lunin pohod: Ormož-Ivanjkovci-Mali Brebrovnik-Jeruzalem-Ivanjkovci
Škrlatica
Velika in Mala Ponca in Mangart iz Belopeških jezer
Poletni tabor v Trenti
Eiger-Jungfrao-Monsch
Triglav čez Prag
Lunin pohod:Miklavž-Krčevina-Vinski Vrh-Veliki Brebrovnik
Jezersko-Rinke-Skuta-Jezersko
Aktivni konec tedna

Grossglokner
Tabor mladih planincev v Središču ob Dravi
Kukova špica, 2427 m, Škrnatarica - Dovški križ, 2542 m
Okoli Blatnega jezera
Javornik nad Črnim vrhom
Lunin pohod: Ormož-Stanovno-Runeč
Golica
Golte
Ob Muri
Kolesarjenje po OPP

Bori se možato, prenašaj potrpežljivo.
Certa viriliter, sustine patienter.

Francis Bacon
Gotovo je, da je slava kot reka, ki nosi lahke in napihnjene stvari in potaplja težke in trdne.