Taborni časopis 2019 Izlet Poletni tabor v Podljubelju: V zavihku Dogodki so v Tabornem časopisu zbrani dogodki, vtisi in prispevki iz Poletnega tabora 2019 v Podljubelju.
poletni planinski tabor Izlet Poletni tabor v Podljubelju: na povezavi 40.tabor so objavljene moje fotografije iz planinskega tabora. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Prispeli v tabor Izlet Poletni tabor v Podljubelju: Dragi starši.otroci so varno prispeli v tabor.popoldan smo se odpravili do bliznjega spomenika podružnice koncentracijskega taborišča Mathausen.
Prestavitev izleta Izlet Soriška planina: Zaradi slabe vremenske napovedi je izlet prestavljen s 6. oktobra 2018 na 13. oktober 2018.
Taborni časopis 2018 Izlet Poletni tabor v Trenti: V zavihku Dogodki je na voljo taborni časopis z letošnjega tabora. V njem je Stanka strnila vtise in besedne, likovne ter fotografske zapise dogajanja v Trenti. Poglejte.

Kolesarjenje Ormož-Koprivnica-Ormož (ob Dravi)

Do izleta je še 48 dni ... in še odštevamo

Odhod:   sobota, 18. april 2020 [ 05:00]
Vodnik:   Vodniki PDMMO
Kolesarska pot ob reki Dravi poteka skozi 4 države (Italija, Avstrija, Slovenija, Hrvaška) in je v celoti dolga približno 710 km.
Pot se začne v neposredni bližini izvira reke Drave na toblaškem polju (Toblach) v Italiji. Nato se nadaljuje po avstrijski Koroški (Kärnten), Sloveniji in na koncu Hrvaški (kjer pot še ni v celoti urejena in označena)
Prvih 70 kilometrov kolesarske poti od izvira Drave je zelo zanimivih, saj se večino časa peljemo po klancu navzdol. Zelo velik odsek kolesarske poti teče po avstrijski Koroški ter pri Viču vstopi v Slovenijo in svojo pot po Sloveniji nadaljuje od Dravograda preko Radelj ob Dravi, Maribora in Ptuja vse do Ormoža in Središča ob Dravi, kjer po svojih 145 km vstopi na Hrvaško. Reka in kolesarska pot svojo pot nadaljujeta v smeri Varaždina, kjer se po 63 km pri kraju Legrad reka Mura (prav tako poznana zaradi kolesarske poti – Murska kolesarska pot) izliva v reko Dravo, ta pa se nato v bližini Osijeka izliva v reko Donavo.

Zadnji del poti poteka ob delno ob Varaždinskem jezeru, nato pa skozi atraktivne vasice proti naslednjem Dubravskem jezeru ter skozi Prelog naprej proti Donji Dubravi, kjer se pot povsem približa reki Dravi. Na tem mestu prečkamo reko ter se zapeljemo proti Legradu, kjer si lahko ogledamo sotočje reke Mure in reke Drave.

24 pohod Čez Blegoš na Lubnik
Lunin pohod: Ormož-Litmerk-Lešniški Vrh-Dobrava-Ormož
Kopitnik (z vlakom)
Boč
Kredarica iz Krme
Lunin pohod: Ormož-Ivanjščica
Med goricami od Svetinj čez Jeruzalem,Cerovec Stanka Vraza nazaj na Svetinje
Glinščica(Jezero–Stena–Botač–Socerb–Dolga krona)
Gore nad Pokljuko
Krim

Letni zbor članov društva
Himalaja
Lunin pohod: Kog
Ob kulturnem prazniku na Jeruzalem
Višarje - Kamniti lovec
Ob Svečnici na Ivanjščico
Raduha iz Loke
Mariborsko pohorje
Vincekov pohod - Podgorci

Ni zdravila brez latinščine.
Nulla est medicina sine lingua Latina.

Albert Einstein
Teorije določajo, kaj lahko merimo.