Prestavitev izleta Izlet Viševnik: zaradi slabših vremenskih obetov je izlet prestavljen na nedeljo, 9. oktobra 2022. Prijave so še možne do srede, 5. oktobra 2022, oziroma do zapolnitve avtobusa.
Taborni časospis Izlet 43. poletni tabor za osnovno in srednješolce na Jezerskem: V zavihku Dogodki je na voljo Taborni časopis z letošnjim dogajanjem na Jezerskem. Poglejte.
fotografije iz tabora Izlet 43. poletni tabor za osnovno in srednješolce na Jezerskem: na povezavi drive se nahaja izbor mojih najboljših fotografij iz tabora na Jezerskem. Obilo užitka ob gledanju fotografij. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Prestavitev izleta Izlet Golica: Zaradi napovedanega slabega vremena bo izlet na Golico, 4. junija 2022. Odhod ob 6. uri zjutraj.
Martinov pohod 2021 Izlet Martinov pohod med Ormoškimi goricami: Dogodek je prestavljen na naslednje martinovanje

Kolesarjenje Ormož-Koprivnica-Ormož (ob Dravi)

Odhod:   sobota, 18. april 2020 [ 05:00]
Vodnik:   Vodniki PDMMO
Kolesarska pot ob reki Dravi poteka skozi 4 države (Italija, Avstrija, Slovenija, Hrvaška) in je v celoti dolga približno 710 km.
Pot se začne v neposredni bližini izvira reke Drave na toblaškem polju (Toblach) v Italiji. Nato se nadaljuje po avstrijski Koroški (Kärnten), Sloveniji in na koncu Hrvaški (kjer pot še ni v celoti urejena in označena)
Prvih 70 kilometrov kolesarske poti od izvira Drave je zelo zanimivih, saj se večino časa peljemo po klancu navzdol. Zelo velik odsek kolesarske poti teče po avstrijski Koroški ter pri Viču vstopi v Slovenijo in svojo pot po Sloveniji nadaljuje od Dravograda preko Radelj ob Dravi, Maribora in Ptuja vse do Ormoža in Središča ob Dravi, kjer po svojih 145 km vstopi na Hrvaško. Reka in kolesarska pot svojo pot nadaljujeta v smeri Varaždina, kjer se po 63 km pri kraju Legrad reka Mura (prav tako poznana zaradi kolesarske poti – Murska kolesarska pot) izliva v reko Dravo, ta pa se nato v bližini Osijeka izliva v reko Donavo.

Zadnji del poti poteka ob delno ob Varaždinskem jezeru, nato pa skozi atraktivne vasice proti naslednjem Dubravskem jezeru ter skozi Prelog naprej proti Donji Dubravi, kjer se pot povsem približa reki Dravi. Na tem mestu prečkamo reko ter se zapeljemo proti Legradu, kjer si lahko ogledamo sotočje reke Mure in reke Drave.

Lunin pohod: Ormož - Velika Nedelja – Kogel - Ormož
Viševnik
Markacijski dan
Lunin pohod: Savci – Ritmerk – Strjanci - Savci
Goličica
Debela peč ali Pršivec nad Bohinjskim jezerom
Ob polni luni na Litmerk
Sotinski breg - Kugla

Od Bovca do Tolmina -26 in 27 etapa
Lunin pohod: Podgorci – Preclava - Podgorci
Zadnjica – Prehodavci – Triglavska jezera – Komna – Krn – Lepena
Julijci - krog iz Zadnjice
Grossvenediger
Triglav
Ojstrica
Matkov kot -Mrzla gora
Veliki Klek
Lunin pohod: Boč

Ne kupujem upanja za denar.
Ego spem pretio non emo.

Voltaire
Zgodovina je spisek zločinov in nesreč.

Skolibrova ulica 12, 2270 Ormož