Prestavitev izleta Izlet Kopitnik (z vlakom): Na osnovi priporočil za zmanjšanje tveganj za okužbo s korona virusom, odpovedujemo izlet. Če se bodo stvari umirile, bomo izlet predvidoma izvedli 6. junija 2020.
Taborni časopis 2019 Izlet Poletni tabor v Podljubelju: V zavihku Dogodki so v Tabornem časopisu zbrani dogodki, vtisi in prispevki iz Poletnega tabora 2019 v Podljubelju.
poletni planinski tabor Izlet Poletni tabor v Podljubelju: na povezavi 40.tabor so objavljene moje fotografije iz planinskega tabora. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Prispeli v tabor Izlet Poletni tabor v Podljubelju: Dragi starši.otroci so varno prispeli v tabor.popoldan smo se odpravili do bliznjega spomenika podružnice koncentracijskega taborišča Mathausen.
Prestavitev izleta Izlet Soriška planina: Zaradi slabe vremenske napovedi je izlet prestavljen s 6. oktobra 2018 na 13. oktober 2018.

Kolesarjenje Ormož-Koprivnica-Ormož (ob Dravi)

Odhod:   sobota, 18. april 2020 [ 05:00]
Vodnik:   Vodniki PDMMO
Kolesarska pot ob reki Dravi poteka skozi 4 države (Italija, Avstrija, Slovenija, Hrvaška) in je v celoti dolga približno 710 km.
Pot se začne v neposredni bližini izvira reke Drave na toblaškem polju (Toblach) v Italiji. Nato se nadaljuje po avstrijski Koroški (Kärnten), Sloveniji in na koncu Hrvaški (kjer pot še ni v celoti urejena in označena)
Prvih 70 kilometrov kolesarske poti od izvira Drave je zelo zanimivih, saj se večino časa peljemo po klancu navzdol. Zelo velik odsek kolesarske poti teče po avstrijski Koroški ter pri Viču vstopi v Slovenijo in svojo pot po Sloveniji nadaljuje od Dravograda preko Radelj ob Dravi, Maribora in Ptuja vse do Ormoža in Središča ob Dravi, kjer po svojih 145 km vstopi na Hrvaško. Reka in kolesarska pot svojo pot nadaljujeta v smeri Varaždina, kjer se po 63 km pri kraju Legrad reka Mura (prav tako poznana zaradi kolesarske poti – Murska kolesarska pot) izliva v reko Dravo, ta pa se nato v bližini Osijeka izliva v reko Donavo.

Zadnji del poti poteka ob delno ob Varaždinskem jezeru, nato pa skozi atraktivne vasice proti naslednjem Dubravskem jezeru ter skozi Prelog naprej proti Donji Dubravi, kjer se pot povsem približa reki Dravi. Na tem mestu prečkamo reko ter se zapeljemo proti Legradu, kjer si lahko ogledamo sotočje reke Mure in reke Drave.

Lunin pohod na Ravno Goro
Greben Devic na Dleskovški planoti
Tabor mladih planincev pri Veliki Nedelji
Kolesarjenje po Dravski kolesarski poti od Toblacha
Logarska dolina - Dom pod Storžičem
Sedmera Jezera-Lepo Špičje
Skuta
Kot-Vrbanove špice-Rjavina-Kot
41. poletni tabor za osnovno in srednješolce
Triglav (Čez Prag)

Golica
Med goricami od Osnovne šole v Ivanjkovcih čez Cerovec Stanka Vraza na Jeruzalem Mali Brebrovnik,Svetinje do Ivanjkovec
Lunin pohod: Ormož-Stanovno-Runeč
Kolesarjenje po OPP
Begunjščica, Spodnji Plot
Korčula
Krim
Kolesarjenje Ormož-Koprivnica-Ormož (ob Dravi)
Gore nad Pokljuko
Glinščica(Jezero–Stena–Botač–Socerb–Dolga krona)

Storil je tisti, ki ima od tega dobiček.
Is fecit, cui prodest.

Cicero
Sužnji zakona smo zato, da smo lahko svobodni.