Prispeli v tabor Izlet Poletni tabor v Podljubelju: Dragi starši.otroci so varno prispeli v tabor.popoldan smo se odpravili do bliznjega spomenika podružnice koncentracijskega taborišča Mathausen.
Prestavitev izleta Izlet Soriška planina: Zaradi slabe vremenske napovedi je izlet prestavljen s 6. oktobra 2018 na 13. oktober 2018.
Taborni časopis 2018 Izlet Poletni tabor v Trenti: V zavihku Dogodki je na voljo taborni časopis z letošnjega tabora. V njem je Stanka strnila vtise in besedne, likovne ter fotografske zapise dogajanja v Trenti. Poglejte.
ODPOVED Izlet Lunin pohod: Boč: Zaradi slabih razmer na poti, danes lunin pohod na BOČ odpade! Prosim za razumevanje. Sporočite naprej!! Lepo pozdravljeni! Marjan
Planinski tabor 2018 - 5.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši. Ekipa starejših planincev je včeraj uspešno osvojila Kanjavec in prespala v Zasavski koči na Prehodavcih. Mlajši so se odpravili na krožno pot do planine Lepoč in se vrnili po dolini Zadnjice v tabor. Danes smo se starejši planinci vrnili v tabor. Po kosilu smo se skopali v Soči. Do večerje nas čaka kviz in družabne igre. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič

Pohorje do Belvija

Odhod:   sobota, 23. marec 2019 [ 07:00]
VABILO NA POHOD – Z GONDOLO NA POHORJE!
ORGANIZATOR IZLETA SO VRTCI KOG,MIKLAVŽ PRI ORMOŽU,SREDIŠČE OB DRAVI, ORMOŽ IN VRTEC VELIKA NEDELJA pod vodstvom mentorice Planinske vzgoje Majde Topličar in vodnika Marjana Kukovec.
V SOBOTO, 23.3.2019, SE BOMO MALI POHODNIKI V SPREMSTVU STARŠEV ODPRAVILI NA POHORJE. Z AVTOBUSOM SE BOMO ODPELJALI DO POSTAJE MARIBORSKA VZPENJAČA.
OD TAM SE OB 10.URI Z GONDOLO ODPELJEMO NA VRH. PO POČITKU GREMO PO ROZKINI UČNI POTI DO RAZGLEDNEGA STOLPA IN SI OGLEDAMO MARIBOR Z VIŠINE. ROZKINA UČNA POT TRAJA 1 URO IN SE SMATRA KOT LAŽJA PLANINSKA POT. PO POHODU SE BOMO OKREPČALI V HOTELU BELLVUE. LAHKO SI NAROČITE HRANO IN SE VPIŠETE NA PRILOŽEN SEZNAM. VPIŠITE SE PROSIM Z IMENOM IN PRIIMKOM, TER ŠTEVILO MENIJEV.
PO KOSILU BOSTE IMELI NEKAJ PROSTEGA ČASA, KI GA LAHKO IZKORISTITE ZA KAKŠEN KRAJŠI SPREHOD, SANKANJE, ADRENALINSKI PARK…
OB 15.URI SE BOMO Z GONDOLO ODPRAVILI V DOLINO IN POT NAS BO VODILA ŠE V MESTO MARIBOR, KJER BOSTE IMELI ČAS ZASE IN SVOJE MLADE POHODNIKE. ODHOD AVTOBUSA V SOBOTO, 23.3.2019:
- OB 7.00 URI VSTOPITE MALI POHODNIKI IZ KOGA NA AVTOBUSNI POSTAJI KOG. - OB 7.20 URI VSTOPITE MALI POHODNIKI IZ SREDIŠČA OB DRAVI PRI MERCATORJU (BLAGOVNICA).

- OB 7.40 URI VSTOPITE MALI POHODNIKI IZ MIKLAVŽA PRI ORMOŽU IN IZ ORMOŽA NA AVTOBUSNI POSTAJI ORMOŽ.
- OB 8.00 URI VSTOPITE MALI POHODNIKI IZ VELIKE NEDELJE NA PARKIRIŠČU VRTCA VELIKA NEDELJA. DOMOV SE BOMO VRNILI V POZNIH POPOLDANSKIH URAH. ZA MALE PLANINCE, KI IMAJO PLAČANO ČLANARINO PLANINSKEGA DRUŠTVA, JE PREVOZ BREZPLAČEN. OTROCI, KI NISO ČLANI PLANINSKEGA DRUŠTVA IMAJO BREZPLAČEN PREVOZ DO 8 LETA STAROSTI, OSTALI PLAČAJO 7 EVROV. STARŠI PLAČAJO 13 EVROV. PREVOZ Z GONDOLO JE ZA OTROKE DO 6 LETA BREZPLAČEN.
POVRATNA KARTA ZA ODRASLE JE 6 EVROV.
POVRATNA KARTA ZA OTROKE OD 6-15 LET JE 3 EVRE.
GLEDE NA ŠTEVILO PRIJAVLJENIH OSEB JE MOŽNO, DA SE CENA ŠE KAJ ZMANJŠA. NA POHODU- IZLETU SE BOMO DRUŽILI MALI POHODNIKI IZ VRTCA IN ŠOLE KOG, IZ VRTCA SREDIŠČE OB DRAVI, IZ VRTCA IN ŠOLE MIKLAVŽ PRI ORMOŽU, IZ VRTCA ORMOŽ IN VRTCA VELIKA NEDELJA.

PRIJAVE SPREJEMAMO DO PETKA 15.3.2019!
VESELIMO SE SREČANJA Z VAMI!
MENTORICE MALIH POHODNIKOV
ZA VSE INFORMACIJE O IZLETU LAHKO POKLIČETE NA TELEFON 041 662 356 MAJDA, ALI VPRAŠATE MENTORICE VAŠIH OTROK.

23.03.19

Triglav iz Rudnega polja na Pokljuki
Gonžarjeva peč
Jezersko-Rinke-Skuta-Jezersko
Špik nad Nosom
Lunin pohod: Boč
Dachstein
Po Slovenski planinski poti od Robana do Jezerskega
Montaž, Špik in Hude police
Montaž, Viš

Jungfrao, Monsch
Lunin pohod:Miklavž-Krčevina-Vinski Vrh-Miklavž
Poletni tabor v Podljubelju
Poletni tabor za srednje in višje šolce - Prokletije
Velika in Mala Ponca in Mangart iz Belopeških jezer
Ormoški izziv - Ormoška planinska pot v enem dnevu
Po Slovenski tranzverzali od Maribora do Dom pod Storžičem ali Planinski dom na Zelenici
Lunin pohod: Ormož-Ivanjkovci-Mali Brebrovnik-Jeruzalem-Ivanjkovci
Bohinjske gore
Kolesarjenje po Dravski kolesarski poti od Maribora do Ormoža

Po vinu je potreben spanec.
Somni post vina petuntur.

Franklin Delano Roosevelt
Bolj kot konca vojne si želimo konca vseh vojn.