Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Na Triglav

Odhod:   sobota, 20. julij 2013 [ 00:00]
Težavnost:   Zahtevna

Raduha iz Loke
Črni vrh na Pohorju
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Tečaj gorništva za zahtevne snežne ture
Lunin pohod Ormož-Litmerk-Pavlovski Vrh-Ormož
Ob Svečnici na Ivanjščico
Viševnik -2050m
Ob kulturnem prazniku na Jeruzalem
Letni občni zbor

Antonov pohod 2018
Dražgoše iz PASJE RAVNI
Trstenjakov pohod v Gornjo Radgono
Lunin pohod
Novoletni pohod
Zimski vspon na Stolpnik
Debela peč
Strelovec
Po poteh krajevne skupnosti Miklavža pri Ormožu

Življenje se odmika s hitro nogo.
Cito pede labitur aetas.

Oscar Wilde
Kdo je cinik? Človek, ki pozna ceno vsega in vrednost ničesar.