Prestavitev izleta Izlet Soriška planina: Zaradi slabe vremenske napovedi je izlet prestavljen s 6. oktobra 2018 na 13. oktober 2018.
Taborni časopis 2018 Izlet Poletni tabor v Trenti: V zavihku Dogodki je na voljo taborni časopis z letošnjega tabora. V njem je Stanka strnila vtise in besedne, likovne ter fotografske zapise dogajanja v Trenti. Poglejte.
ODPOVED Izlet Lunin pohod: Boč: Zaradi slabih razmer na poti, danes lunin pohod na BOČ odpade! Prosim za razumevanje. Sporočite naprej!! Lepo pozdravljeni! Marjan
Planinski tabor 2018 - 5.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši. Ekipa starejših planincev je včeraj uspešno osvojila Kanjavec in prespala v Zasavski koči na Prehodavcih. Mlajši so se odpravili na krožno pot do planine Lepoč in se vrnili po dolini Zadnjice v tabor. Danes smo se starejši planinci vrnili v tabor. Po kosilu smo se skopali v Soči. Do večerje nas čaka kviz in družabne igre. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 3.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Danes smo dopoldan izvedli orientacijski tek, popoldan pa smo preizkusili znanje varovanega plezanja na bližnji plezalni steni. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič

Ob polni luni okrog Ormoža

Odhod:   sobota, 22. december 2018 [ 07:00]
Zaradi slabih prijav, bo pohod okrog Ormoža čez Hajnd nazaj v Ormož!! Zberemo se ob 17 uri pred starim hotelom v Ormožu!

Vabljeni!!

lIme Goričko prihaja od goríc.
Tako namreč domačini imenujejo griče, ki so davno nastali na dnu Panonskega morja in se potem dvignili.
Mehko oblikovan peščeni svet so ljudje naselili v pradavnini in tod ostali. Čeprav do velikih evropskih mest ni zelo daleč, je Goričko "napredek" zaobšel, tako da je ohranilo podobo, značilno za srednjo Evropo pred drugo svetovno vojno.
Tukajšnji najvišji vrh sicer sega nad morje le 418 metrov, pa vendar ponuja pogled na avstrijsko južno Gradiščansko - Naravni park Raab in slovensko Porabje in stražno krajino na Madžarskem - Narodni park Őrség - prostor trideželnega parka, ki je bil zmeraj stičišče kultur in narodov.

Termini NASLEDNJIH pohodov ob POLNI LUNI:
ponedeljek, 21.1.2019 / torek, 19.2.2019 / četrtek, 21.3.2019 / petek, 19.4.2019 / sobota, 18.5.2019

leta 2009

l.2009

Korčula
Kolesarjenje Ormož-Trakoščan-Ormož
Ferata Spodnji Plot na Zelenici
Kolesarjenje po OPP
Ob Muri
Golica
Lunin pohod: Ormož-Stanovno-Runeč
Visoka Martuljška Ponca
Avstrija, po Studelgratu na Grossglokner 3798 m
Tabor mladih planincev pri Veliki Nedelji

Lunin pohod: Ormož-Ivanjšica
Nanos
Od Svetinj čez Vinski Vrh na Jeruzalem nadaljujemo čez Cerovec in nazaj na Svetinje
Pohorje do Belvija
Lunin pohod: Ormož-Hum-Frankovci-Ormož
Resevna
Triglav iz Krme
23 pohod Čez Blegoš na Lubnik
Triglavska magistrala, turno smučanje (marec-april)
Krma - Kredarica - Triglav -Krma

Vsak začetek je težak.
Omne initium difficile.

Napoleon Bonaparte
Narod je vedno tisto, kar iz njega znajo narediti.