Prestavitev izleta Izlet Soriška planina: Zaradi slabe vremenske napovedi je izlet prestavljen s 6. oktobra 2018 na 13. oktober 2018.
Taborni časopis 2018 Izlet Poletni tabor v Trenti: V zavihku Dogodki je na voljo taborni časopis z letošnjega tabora. V njem je Stanka strnila vtise in besedne, likovne ter fotografske zapise dogajanja v Trenti. Poglejte.
ODPOVED Izlet Lunin pohod: Boč: Zaradi slabih razmer na poti, danes lunin pohod na BOČ odpade! Prosim za razumevanje. Sporočite naprej!! Lepo pozdravljeni! Marjan
Planinski tabor 2018 - 5.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši. Ekipa starejših planincev je včeraj uspešno osvojila Kanjavec in prespala v Zasavski koči na Prehodavcih. Mlajši so se odpravili na krožno pot do planine Lepoč in se vrnili po dolini Zadnjice v tabor. Danes smo se starejši planinci vrnili v tabor. Po kosilu smo se skopali v Soči. Do večerje nas čaka kviz in družabne igre. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 3.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Danes smo dopoldan izvedli orientacijski tek, popoldan pa smo preizkusili znanje varovanega plezanja na bližnji plezalni steni. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič

Lunin pohod: Boč

Odhod:   nedelja, 26. avgust 2018 [ 07:00]
Boč (978 mnm) (imenovan tudi Štajerski Triglav)
je strma gora v Krajinskem parku Boč, v Bočkem pogorju jugovzhodno nad Poljčanami in predstavlja goro v jugovzhodnem delu Karavank.

Leta 1962 so na Boču postavili 20 metrov visok jekleni komunikacijski razgledni stolp, v bližini pa televizijski oddajnik (zaprto vojaško območje).

Pod vrhom na sedlu na nadmorski višini 658 m stoji Planinski dom na Boču, kjer je v bližini cerkev sv. Miklavža. Na sedlu pa je tudi Informacijsko središče Krajinskega parka.

ZBEREMO SE V NEDELJO 26.08.2018 OB 15 URI NA OBIČAJNEM MESTU PRED SLAŠČIČARNO V ORMOŽU. nA POT GREMO Z AVTOMOBILI DO PODBOČA OD KODER PEŠ DO KOČE IN NA VRH. DOMOV SE VRNEMO DO 23 URE.

LEPO VABLJENI!!

Današnji pohod ob polni luni, zaradi slabih razmer odpade!!
LP!

UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI
Lunin pohod: Kog-Klumpa-Lačaves
Dobrač
Ob polni luni Božični izlet na Goričko
Boč
GROSSGLOKNER
LETNI OBČNI ZBOR
UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI

Pršivec nad Bohinjskim jezerom
Lunin pohod: Ormož-Velika Nedelja-Kogel-Ormož
Soriška planina
Lunin pohod: Podgorci-Preclava-Podgorci
Montaž, Viš
Dan planincev Podravja na Rogli
Kolesarjenje po Slovenskih goricah
Lunin pohod: Boč
Po Slovenski planinski poti od Slapa Rinke do Jezerskega

Ime je znamenje. Ime ima pomen.
Nomen est omen.

Francis Bacon
Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.