Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Ormož-Stanovno-Runeč-Stanovno-Ormož

Odhod:   sreda, 10. maj 2017 [ 19:30]

PLANINSKO DRUŠTVO MAKS MEŠKO ORMOŽ ORGANIZIRA

Peti LUNIN POHOD V letu 2017

Zberemo se pred panojem Planinskega društva na avtobusni postaji Ormož ob 19:30 uri!

Pohod bo potekal na dan polne LUNE.

Pot bo dolga okrog 11 km in bo potekala :
Iz Ormoža se odpeljemo do vasi Stanovno od koder nadaljujemo peš ,čez Premeščak do Runča,po krajšem postanku nadaljujemo proti Žvabu ,kjer pri križu zavijemo desno do spomenika KONJ in nadaljujemo v Stanovno!

Voda: iz nahrbtnika!
OPREMA: primerna obleka in obutev, glede na vremenske razmere, priporočljive pohodne palice in naglavno svetilko oziroma ročno svetilko (baterijo).

Pohod bo organiziran le ob lepem vremenu.

Vabljeni!

Pri bezjakovih v Stanovneh

Zimski vspon na Stolpnik
Novoletni pohod
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Antonov pohod 2018
LETNI OBČNI ZBOR ČLANOV
GROSSGLOKNER
LETNI OBČNI ZBOR

Strelovec
Po poteh krajevne skupnosti Miklavža pri Ormožu
UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI
Blegoš
Ta visoka Rosojanska pot
DAN PLANINCEV PODRAVJA

Kitajski pregovor
Srečen človek je ladjica, ki pluje pod ugodnim vetrom.

Karl Marx
Svoboda je francoski izraz za enovitost človeškega bitja, zavest rodu in družbeni in humani odnos človeka do človeka.