Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Strelovec

Odhod:   sobota, 2. december 2017 [ 05:00]
Težavnost:   Srednje zahtevna
Vodnik:   Ciril Ambrož
Razgleden vrh se nahaja med dvema alpskima dolinama in sicer med Logarsko dolino in Robanovim kotom. Pogled z vrha je najlepši na gore nad omenjenima dolinama. Na vrhu je vpisna skrinjica in v njej vpisna knjiga.

Lunin pohod: Ormož-Pavlovci-Pavlovski Vrh-Libanja-Litmerk-Ormož
Čez Blegoš na Lubnik
Komna in okolica
Olimje –predšolski otroci in starši
Gore z vlakom
Boč
Lunin pohod: Ormož-Hum-Frankovci-Ormož
Bohor
Golte
Kolesarska pot Parenzana

Letni občni zbor
Ob kulturnem prazniku na Jeruzalem
Viševnik -2050m
Ob Svečnici na Ivanjščico
Lunin pohod Ormož-Litmerk-Ormož
Tečaj gorništva za zahtevne snežne ture
Raduha iz Loke
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Črni vrh na Pohorju

Nemški pregovor
Kdor hodi resnici za petami, mu mimogrede izbije zobe.

Cicero
Kot postaja vino s starostjo boljše, morajo biti stara prijateljstva najlepša.