Planinski tabor 2018 - 5.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši. Ekipa starejših planincev je včeraj uspešno osvojila Kanjavec in prespala v Zasavski koči na Prehodavcih. Mlajši so se odpravili na krožno pot do planine Lepoč in se vrnili po dolini Zadnjice v tabor. Danes smo se starejši planinci vrnili v tabor. Po kosilu smo se skopali v Soči. Do večerje nas čaka kviz in družabne igre. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 3.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Danes smo dopoldan izvedli orientacijski tek, popoldan pa smo preizkusili znanje varovanega plezanja na bližnji plezalni steni. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 2.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Sporočam vam, da smo danes šli na pohod do koče pri izviru Soče in do Kugyjevega spomenika ter se že vrnili nazaj v tabor. Popoldne bo v znamenju športnih iger in ustvarjalnih delavnic. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 1.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Sporočam vam,da smo varno prispeli v dolino Trente na taborno mesto. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
izlet: Golte Izlet Golte: Dragi starši in ostali udeleženci izleta. Na koncu opisa sem dodal povezavo do mojih fotografij. Na voljo za ogled in prenos bodo do 1.6.2018. V kolikor jih imate namen kjerkoli objaviti (Facebook...) me obvezno navedite kot avtorja fotografij. Hvala za razumevanje. Lep planinski pozdav, Janko Juršič

Dan planincev Podravja

Odhod:   sobota, 16. september 2017 [ 07:00]
Vodnik:   Tanja Plavec
Razpis:   PDF file (celoten razpis z vsemi podrobnejšimi podatki)
Srečanje planincev PODRAVJA

Draga planinka, dragi planinec!
Program srečanja
Pogled na nove poti je nuja, 08.30 – 09.00 Zbiranje planincev na Rogli pogled po prehojenih poteh privilegij, ki si ga vse preredko privoščimo. 09.00 – 09.15 Pozdravni nagovor predsednika MDO PD Podravja
Veliko lepih trenutkov s prehojenih poti, se je že nabralo, nekateri bledijo, 09.30 – 13.00 Planinske ture in doživetja mnoge je vredno obuditi. za vse generacije Zato te Vabimo, 13.15 – … Zaključek in prijetno druženje da se vseh teh prehojenih poti, planincev ob Koči na Pesku ta dan skupaj spomnimo.
Dobrodošli ste prav takšni, kakršni ste

Izlet bo izveden ob zadostnem številu prijavljenih! Prijave do 14.septembra na el. naslov:"kukovec_marijan@siol.net" >!!

Triglav čez Prag
Lunin pohod:Miklavž-Krčevina-Vinski Vrh-Veliki Brebrovnik
Jezersko-Rinke-Skuta-Jezersko
Eiger-Jungfrao-Monsch
Aktivni konec tedna
Dachstein (po ferati Johann)
Po Slovenski planinski poti od Slapa Rinke do Jezerskega
Lunin pohod: Boč
Kolesarjenje po Slovenskih goricah

Poletni tabor v Trenti
Velika in Mala Ponca in Mangart iz Belopeških jezer
Škrlatica
Lunin pohod: Ormož-Ivanjkovci-Mali Brebrovnik-Jeruzalem-Ivanjkovci
Grossglokner
Tabor mladih planincev v Središču ob Dravi
Kukova špica, 2427 m, Škrnatarica - Dovški križ, 2542 m
Okoli Blatnega jezera
Javornik nad Črnim vrhom
Lunin pohod: Ormož-Stanovno-Runeč

Hrvaški pregovor
Laž je debela, a kratka; resnica je tenka, a dolga.

Francis Bacon
Prav tako naravno je umreti, kot biti rojen; za dojenčka je prvo prav tako boleče kot drugo.