izlet: Golte Izlet Golte: Dragi starši in ostali udeleženci izleta. Na koncu opisa sem dodal povezavo do mojih fotografij. Na voljo za ogled in prenos bodo do 1.6.2018. V kolikor jih imate namen kjerkoli objaviti (Facebook...) me obvezno navedite kot avtorja fotografij. Hvala za razumevanje. Lep planinski pozdav, Janko Juršič

Dan planincev Podravja

Odhod:   sobota, 16. september 2017 [ 07:00]
Vodnik:   Tanja Plavec
Razpis:   PDF file (celoten razpis z vsemi podrobnejšimi podatki)
Srečanje planincev PODRAVJA

Draga planinka, dragi planinec!
Program srečanja
Pogled na nove poti je nuja, 08.30 – 09.00 Zbiranje planincev na Rogli pogled po prehojenih poteh privilegij, ki si ga vse preredko privoščimo. 09.00 – 09.15 Pozdravni nagovor predsednika MDO PD Podravja
Veliko lepih trenutkov s prehojenih poti, se je že nabralo, nekateri bledijo, 09.30 – 13.00 Planinske ture in doživetja mnoge je vredno obuditi. za vse generacije Zato te Vabimo, 13.15 – … Zaključek in prijetno druženje da se vseh teh prehojenih poti, planincev ob Koči na Pesku ta dan skupaj spomnimo.
Dobrodošli ste prav takšni, kakršni ste

Izlet bo izveden ob zadostnem številu prijavljenih! Prijave do 14.septembra na el. naslov:"kukovec_marijan@siol.net" >!!

Lunin pohod: Ormož-Stanovno-Runeč
Javornik nad Črnim vrhom
Okoli Blatnega jezera
Kukova špica, 2427 m, Škrnatarica - Dovški križ, 2542 m
Tabor mladih planincev v Središču ob Dravi
Grossglokner
Lunin pohod: Ormož-Ivanjkovci-Mali Brebrovnik-Jeruzalem-Ivanjkovci
Škrlatica
Velika in Mala Ponca in Mangart iz Belopeških jezer
Poletni tabor v Trenti

Golica
Golte
Ob Muri
Kolesarjenje po OPP
Velika Planina
Lunin pohod: Ormož-Donačka gora
Po Slovenski planinski poti od Nanosa do Slavnika
Kolesarska pot Parenzana
Gore z vlakom
Bohor

Mene veseli moje, tebe tvoje, vsakega svoje.
Me mea delectant, te tua, quemeque sua.

Platon
Menim, da za človeka ni nič usodnejšega kot zmotno mnenje.