Taborni časopis 2018 Izlet Poletni tabor v Trenti: V zavihku Dogodki je na voljo taborni časopis z letošnjega tabora. V njem je Stanka strnila vtise in besedne, likovne ter fotografske zapise dogajanja v Trenti. Poglejte.
ODPOVED Izlet Lunin pohod: Boč: Zaradi slabih razmer na poti, danes lunin pohod na BOČ odpade! Prosim za razumevanje. Sporočite naprej!! Lepo pozdravljeni! Marjan
Planinski tabor 2018 - 5.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši. Ekipa starejših planincev je včeraj uspešno osvojila Kanjavec in prespala v Zasavski koči na Prehodavcih. Mlajši so se odpravili na krožno pot do planine Lepoč in se vrnili po dolini Zadnjice v tabor. Danes smo se starejši planinci vrnili v tabor. Po kosilu smo se skopali v Soči. Do večerje nas čaka kviz in družabne igre. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 3.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Danes smo dopoldan izvedli orientacijski tek, popoldan pa smo preizkusili znanje varovanega plezanja na bližnji plezalni steni. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 2.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Sporočam vam, da smo danes šli na pohod do koče pri izviru Soče in do Kugyjevega spomenika ter se že vrnili nazaj v tabor. Popoldne bo v znamenju športnih iger in ustvarjalnih delavnic. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič

Dan planincev Podravja

Odhod:   sobota, 16. september 2017 [ 07:00]
Vodnik:   Tanja Plavec
Razpis:   PDF file (celoten razpis z vsemi podrobnejšimi podatki)
Srečanje planincev PODRAVJA

Draga planinka, dragi planinec!
Program srečanja
Pogled na nove poti je nuja, 08.30 – 09.00 Zbiranje planincev na Rogli pogled po prehojenih poteh privilegij, ki si ga vse preredko privoščimo. 09.00 – 09.15 Pozdravni nagovor predsednika MDO PD Podravja
Veliko lepih trenutkov s prehojenih poti, se je že nabralo, nekateri bledijo, 09.30 – 13.00 Planinske ture in doživetja mnoge je vredno obuditi. za vse generacije Zato te Vabimo, 13.15 – … Zaključek in prijetno druženje da se vseh teh prehojenih poti, planincev ob Koči na Pesku ta dan skupaj spomnimo.
Dobrodošli ste prav takšni, kakršni ste

Izlet bo izveden ob zadostnem številu prijavljenih! Prijave do 14.septembra na el. naslov:"kukovec_marijan@siol.net" >!!

Montaž, Viš
Lunin pohod: Podgorci-Preclava-Podgorci
Soriška planina
Lunin pohod: Ormož-Velika Nedelja-Kogel-Ormož
Pršivec nad Bohinjskim jezerom
Lunin pohod: Kog-Klumpa-Lačaves
Dobrač
Ob polni luni Božični izlet na Goričko

Dan planincev Podravja na Rogli
Kolesarjenje po Slovenskih goricah
Lunin pohod: Boč
Po Slovenski planinski poti od Slapa Rinke do Jezerskega
Dachstein (po ferati Johann)
Aktivni konec tedna
Eiger-Jungfrao-Monsch
Okrešelj-Rinke-Skuta-Okrešelj
Lunin pohod:Miklavž-Krčevina-Vinski Vrh-Veliki Brebrovnik

Nemški pregovor
Advokatova obleka je podložena s kožo ovac.

Platon
Značilno čustvo za filozofa je: biti presenečen.