Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

DAN PLANINCEV PODRAVJA

Odhod:   sobota, 16. september 2017 [ 07:00]
Vodnik:   Tanja Plavec
Razpis:   PDF file (celoten razpis z vsemi podrobnejšimi podatki)
Srečanje planincev PODRAVJA

Draga planinka, dragi planinec!
Program srečanja
Pogled na nove poti je nuja, 08.30 – 09.00 Zbiranje planincev na Rogli pogled po prehojenih poteh privilegij, ki si ga vse preredko privoščimo. 09.00 – 09.15 Pozdravni nagovor predsednika MDO PD Podravja
Veliko lepih trenutkov s prehojenih poti, se je že nabralo, nekateri bledijo, 09.30 – 13.00 Planinske ture in doživetja mnoge je vredno obuditi. za vse generacije Zato te Vabimo, 13.15 – … Zaključek in prijetno druženje da se vseh teh prehojenih poti, planincev ob Koči na Pesku ta dan skupaj spomnimo.
Dobrodošli ste prav takšni, kakršni ste

Izlet bo izveden ob zadostnem številu prijavljenih! Prijave do 14.septembra na el. naslov:"kukovec_marijan@siol.net" >!!

Zimski vspon na Stolpnik
Novoletni pohod
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Antonov pohod 2018
LETNI OBČNI ZBOR ČLANOV
GROSSGLOKNER
LETNI OBČNI ZBOR

Strelovec
Po poteh krajevne skupnosti Miklavža pri Ormožu
UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI
Blegoš
Ta visoka Rosojanska pot
DAN PLANINCEV PODRAVJA

Pogumen je govor iz čaše.
Audax est ad pocula sermo.

Samuel Johnson
Ni važno kako človek umre, važno je, kako živi.