Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Tradicionalni pohod po Trojiški pohodni poti

Odhod:   sobota, 10. junij 2017 [ 07:30]
Vodnik:   Ivan Kaučič
Na 8. tradicionalni pohod po TROJIŠKI POHODNIŠKI POTI – TPP v soboto, 10. junija 2017.

Odhod iz Ormoža ob 7:30 iz pred gradu!

Zbirališče pri Sv.Trojici:

- šolsko igrišče ob 9.00 uri

Čas pohoda:

- okoli 5 ur

Zahtevnost:

- nezahtevna tura

Oprema:

- običajna pohodniška, primerna vremenu

Podrobnejše informacije bodo objavljene na društveni spletni strani in v društveni pisarni ter pri vodstvu pohoda. Pohod bo izveden v vsakem vremenu. Pohod je vključen v prireditve ob 11 občinskem prazniku.
Pridite in spoznajte morda še nepoznane kotičke občine Sv.Trojice.

S.Trojica

Zimski vspon na Stolpnik
Novoletni pohod
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Antonov pohod 2018
LETNI OBČNI ZBOR ČLANOV
GROSSGLOKNER
LETNI OBČNI ZBOR

Strelovec
Po poteh krajevne skupnosti Miklavža pri Ormožu
UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI
Blegoš
Ta visoka Rosojanska pot
DAN PLANINCEV PODRAVJA

Tatarski pregovor
Enkrat ne krotiš jezika, pa vse leto trpiš posledice.

Voltaire
Vojna je največji izmed vseh zločinov. Pa vendar ni agresorja, ki ne bi pobarval svojega zločina s pravičnim izgovorom.