Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Ob Muri

Odhod:   nedelja, 7. maj 2017 [ 07:00]
IZLET: Ptice poplavnega gozda in ob reki Muri v Radencih

Iz Ormoža se odpravimo zjutraj ob 5:00 iz pred gradu v Ormožu.
Cena: prevoz: kombi 12€!
Prijave do petka 05.05.2017 na tel.041698741!
Naslov: Hotel Radin, Zdraviliško naselje 12, 9252 Radenci, Slovenia ( zemljevid)
V času: 7. 5. 2017 od 7.00 - 11.00
VODI: Željko Šalamun (informacije na 041 712 396)
Zbirališče: Pred hotelom Radin
KDAJ: od 7.00 do 11.00

KAJ: Spoznali bomo tipične ptice, ki gnezdijo v rečni loki, kot so srednji detel, kobilar, črnoglavka, sinice in druge. Nekatere se bomo skušali naučiti prepoznati tudi po petju. Na izletu, ki bo potekal ob Muri, ob njeni stari strugi, skozi vrbove in topolove gozdove bomo spoznali tudi druge živalske (kačji pastirji, dvoživke, sesalci) in rastlinske vrste, ter se seznanili s tem, zelo pomembnim življenjskim prostorom. Priporočljiva je primerna terenska oprema in zaščita proti klopom. Vabljeni vsi, ki želite spoznati enkratna področja ob reki Muri.

kobilar

Detelj

Črnoglavka

Zimski vspon na Stolpnik
Novoletni pohod
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Antonov pohod 2018
LETNI OBČNI ZBOR ČLANOV
GROSSGLOKNER
LETNI OBČNI ZBOR

Strelovec
Po poteh krajevne skupnosti Miklavža pri Ormožu
UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI
Blegoš
Ta visoka Rosojanska pot
DAN PLANINCEV PODRAVJA

Japonski pregovor
Stare reke ne presahnejo.

John F. Kennedy
Nikoli se ne pogajajmo iz strahu, vendar se nikoli ne bojmo pogajati.