Prestavitev izleta Izlet Soriška planina: Zaradi slabe vremenske napovedi je izlet prestavljen s 6. oktobra 2018 na 13. oktober 2018.
Taborni časopis 2018 Izlet Poletni tabor v Trenti: V zavihku Dogodki je na voljo taborni časopis z letošnjega tabora. V njem je Stanka strnila vtise in besedne, likovne ter fotografske zapise dogajanja v Trenti. Poglejte.
ODPOVED Izlet Lunin pohod: Boč: Zaradi slabih razmer na poti, danes lunin pohod na BOČ odpade! Prosim za razumevanje. Sporočite naprej!! Lepo pozdravljeni! Marjan
Planinski tabor 2018 - 5.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši. Ekipa starejših planincev je včeraj uspešno osvojila Kanjavec in prespala v Zasavski koči na Prehodavcih. Mlajši so se odpravili na krožno pot do planine Lepoč in se vrnili po dolini Zadnjice v tabor. Danes smo se starejši planinci vrnili v tabor. Po kosilu smo se skopali v Soči. Do večerje nas čaka kviz in družabne igre. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 3.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Danes smo dopoldan izvedli orientacijski tek, popoldan pa smo preizkusili znanje varovanega plezanja na bližnji plezalni steni. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič

Oplotnica - Črno jezero

Odhod:   ponedeljek, 17. april 2017 [ 06:00]
Pot sedmih slapov, Buzet
Vrsta dogodka: pohod
Kdaj 17. 4. 2017 -Velikonočni ponedeljek!ob 6.00
Kje izpred gradu Ormož
Društvo Planinsko društvo Maks Meško

Vodnik / kontakt Marjan Kukovec
Prijave do srede 12.04.20147 oziroma do zasedenosti prostih mest
Informacije kukovec_marijan@siol.net
Cena 30 € ob 19 prijavljenih!!
Oprema / Dobri planinski čevlji v primeru mokrih presenečenj, hrana in pijača iz nahrbtnika, pohodne palice, fotoaparat za slikanje, rezervna majica, obliži v primeru žuljev
Pomembno: s sabo je potrebno imeti osebni dokument, ker se bomo nahajali na ozemlju sosednje države.
Odhod ob zgodnji jutranji izpred gradu v Ormožu z vmesnimi pobiranji.V smeri Primorske proti hrvaškemu mestu Buzet. Še prej se bomo ustavili na jutranji kavi na počivališču Ravbarkomanda. Po počitku in okrepčilu pot dalje proti naši sosedi Hrvaški ter mestecu Buzet.
Naša pot se bo vila ob reki Mirni in njeni čudoviti pokrajini. Ob reki poteka označena pot 7 slapov, ki je pravi biser v tem koncu. Vračali se bomo v popoldanskih urah, prijetno utrujeni in veseli lepega izleta pri naših južnih sosedih.

V primeru nepredvidenih razmer si vodniki pridržujejo pravico do spremembe cilja, termina ali odpovedi ture.

Lunin pohod: Kog-Klumpa-Lačaves
Dobrač
Ob polni luni Božični izlet na Goričko
Boč
GROSSGLOKNER
LETNI OBČNI ZBOR
UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI

UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI
Pršivec nad Bohinjskim jezerom
Lunin pohod: Ormož-Velika Nedelja-Kogel-Ormož
Soriška planina
Lunin pohod: Podgorci-Preclava-Podgorci
Montaž, Viš
Dan planincev Podravja na Rogli
Kolesarjenje po Slovenskih goricah

Deli in vladaj.
Divide et impera.

Napoleon Bonaparte
Narod je vedno tisto, kar iz njega znajo narediti.