Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

OPLOTNICA-ČRNO JEZERo

SPREMEMBA!!

Odhod:   ponedeljek, 17. april 2017 [ 06:00]
Pot sedmih slapov, Buzet
Vrsta dogodka: pohod
Kdaj 17. 4. 2017 -Velikonočni ponedeljek!ob 6.00
Kje izpred gradu Ormož
Društvo Planinsko društvo Maks Meško

Vodnik / kontakt Marjan Kukovec
Prijave do srede 12.04.20147 oziroma do zasedenosti prostih mest
Informacije kukovec_marijan@siol.net
Cena 30 € ob 19 prijavljenih!!
Oprema / Dobri planinski čevlji v primeru mokrih presenečenj, hrana in pijača iz nahrbtnika, pohodne palice, fotoaparat za slikanje, rezervna majica, obliži v primeru žuljev
Pomembno: s sabo je potrebno imeti osebni dokument, ker se bomo nahajali na ozemlju sosednje države.
Odhod ob zgodnji jutranji izpred gradu v Ormožu z vmesnimi pobiranji.V smeri Primorske proti hrvaškemu mestu Buzet. Še prej se bomo ustavili na jutranji kavi na počivališču Ravbarkomanda. Po počitku in okrepčilu pot dalje proti naši sosedi Hrvaški ter mestecu Buzet.
Naša pot se bo vila ob reki Mirni in njeni čudoviti pokrajini. Ob reki poteka označena pot 7 slapov, ki je pravi biser v tem koncu. Vračali se bomo v popoldanskih urah, prijetno utrujeni in veseli lepega izleta pri naših južnih sosedih.

V primeru nepredvidenih razmer si vodniki pridržujejo pravico do spremembe cilja, termina ali odpovedi ture.

Zimski vspon na Stolpnik
Novoletni pohod
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Antonov pohod 2018
LETNI OBČNI ZBOR ČLANOV
GROSSGLOKNER
LETNI OBČNI ZBOR

Strelovec
Po poteh krajevne skupnosti Miklavža pri Ormožu
UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI
Blegoš
Ta visoka Rosojanska pot
DAN PLANINCEV PODRAVJA

Zakon prihaja izza zlata.
Aurum lex sequitur.

Albert Einstein
Pravo vrednost človeka spoznamo najprej, če preiščemo koliko in v kakšnem smislu se je rešil Jaza.