Planinski tabor 2018 - 5.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši. Ekipa starejših planincev je včeraj uspešno osvojila Kanjavec in prespala v Zasavski koči na Prehodavcih. Mlajši so se odpravili na krožno pot do planine Lepoč in se vrnili po dolini Zadnjice v tabor. Danes smo se starejši planinci vrnili v tabor. Po kosilu smo se skopali v Soči. Do večerje nas čaka kviz in družabne igre. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 3.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Danes smo dopoldan izvedli orientacijski tek, popoldan pa smo preizkusili znanje varovanega plezanja na bližnji plezalni steni. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 2.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Sporočam vam, da smo danes šli na pohod do koče pri izviru Soče in do Kugyjevega spomenika ter se že vrnili nazaj v tabor. Popoldne bo v znamenju športnih iger in ustvarjalnih delavnic. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 1.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Sporočam vam,da smo varno prispeli v dolino Trente na taborno mesto. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
izlet: Golte Izlet Golte: Dragi starši in ostali udeleženci izleta. Na koncu opisa sem dodal povezavo do mojih fotografij. Na voljo za ogled in prenos bodo do 1.6.2018. V kolikor jih imate namen kjerkoli objaviti (Facebook...) me obvezno navedite kot avtorja fotografij. Hvala za razumevanje. Lep planinski pozdav, Janko Juršič

Oplotnica - Črno jezero

Odhod:   ponedeljek, 17. april 2017 [ 06:00]
Pot sedmih slapov, Buzet
Vrsta dogodka: pohod
Kdaj 17. 4. 2017 -Velikonočni ponedeljek!ob 6.00
Kje izpred gradu Ormož
Društvo Planinsko društvo Maks Meško

Vodnik / kontakt Marjan Kukovec
Prijave do srede 12.04.20147 oziroma do zasedenosti prostih mest
Informacije kukovec_marijan@siol.net
Cena 30 € ob 19 prijavljenih!!
Oprema / Dobri planinski čevlji v primeru mokrih presenečenj, hrana in pijača iz nahrbtnika, pohodne palice, fotoaparat za slikanje, rezervna majica, obliži v primeru žuljev
Pomembno: s sabo je potrebno imeti osebni dokument, ker se bomo nahajali na ozemlju sosednje države.
Odhod ob zgodnji jutranji izpred gradu v Ormožu z vmesnimi pobiranji.V smeri Primorske proti hrvaškemu mestu Buzet. Še prej se bomo ustavili na jutranji kavi na počivališču Ravbarkomanda. Po počitku in okrepčilu pot dalje proti naši sosedi Hrvaški ter mestecu Buzet.
Naša pot se bo vila ob reki Mirni in njeni čudoviti pokrajini. Ob reki poteka označena pot 7 slapov, ki je pravi biser v tem koncu. Vračali se bomo v popoldanskih urah, prijetno utrujeni in veseli lepega izleta pri naših južnih sosedih.

V primeru nepredvidenih razmer si vodniki pridržujejo pravico do spremembe cilja, termina ali odpovedi ture.

Triglav čez Prag
Lunin pohod:Miklavž-Krčevina-Vinski Vrh-Veliki Brebrovnik
Jezersko-Rinke-Skuta-Jezersko
Eiger-Jungfrao-Monsch
Aktivni konec tedna
Dachstein (po ferati Johann)
Po Slovenski planinski poti od Slapa Rinke do Jezerskega
Lunin pohod: Boč
Kolesarjenje po Slovenskih goricah

Poletni tabor v Trenti
Velika in Mala Ponca in Mangart iz Belopeških jezer
Škrlatica
Lunin pohod: Ormož-Ivanjkovci-Mali Brebrovnik-Jeruzalem-Ivanjkovci
Grossglokner
Tabor mladih planincev v Središču ob Dravi
Kukova špica, 2427 m, Škrnatarica - Dovški križ, 2542 m
Okoli Blatnega jezera
Javornik nad Črnim vrhom
Lunin pohod: Ormož-Stanovno-Runeč

Zahvala rodi zahvalo.
Gratia gratiam parit.

Cicero
Domovina je povsod, kjer je človeku dobro.