izlet: Golte Izlet Golte: Dragi starši in ostali udeleženci izleta. Na koncu opisa sem dodal povezavo do mojih fotografij. Na voljo za ogled in prenos bodo do 1.6.2018. V kolikor jih imate namen kjerkoli objaviti (Facebook...) me obvezno navedite kot avtorja fotografij. Hvala za razumevanje. Lep planinski pozdav, Janko Juršič

Oplotnica - Črno jezero

Odhod:   ponedeljek, 17. april 2017 [ 06:00]
Pot sedmih slapov, Buzet
Vrsta dogodka: pohod
Kdaj 17. 4. 2017 -Velikonočni ponedeljek!ob 6.00
Kje izpred gradu Ormož
Društvo Planinsko društvo Maks Meško

Vodnik / kontakt Marjan Kukovec
Prijave do srede 12.04.20147 oziroma do zasedenosti prostih mest
Informacije kukovec_marijan@siol.net
Cena 30 € ob 19 prijavljenih!!
Oprema / Dobri planinski čevlji v primeru mokrih presenečenj, hrana in pijača iz nahrbtnika, pohodne palice, fotoaparat za slikanje, rezervna majica, obliži v primeru žuljev
Pomembno: s sabo je potrebno imeti osebni dokument, ker se bomo nahajali na ozemlju sosednje države.
Odhod ob zgodnji jutranji izpred gradu v Ormožu z vmesnimi pobiranji.V smeri Primorske proti hrvaškemu mestu Buzet. Še prej se bomo ustavili na jutranji kavi na počivališču Ravbarkomanda. Po počitku in okrepčilu pot dalje proti naši sosedi Hrvaški ter mestecu Buzet.
Naša pot se bo vila ob reki Mirni in njeni čudoviti pokrajini. Ob reki poteka označena pot 7 slapov, ki je pravi biser v tem koncu. Vračali se bomo v popoldanskih urah, prijetno utrujeni in veseli lepega izleta pri naših južnih sosedih.

V primeru nepredvidenih razmer si vodniki pridržujejo pravico do spremembe cilja, termina ali odpovedi ture.

Lunin pohod: Ormož-Stanovno-Runeč

Gore z vlakom
Bohor

Ruski pregovor
Človek ni žival, že z besedo ga lahko ubiješ.

John F. Kennedy
Nikoli se ne pogajajmo iz strahu, vendar se nikoli ne bojmo pogajati.