Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Trstenjakov pohod

Gornja Radgona

Odhod:   sobota, 10. januar 2015 [ 00:00]
11. Trstenjakov pohod

Planinsko društvo Gornja Radgona, OŠ dr. Antona Trstenjaka Negova, TD Negova-Spodnji Ivanjci in Majolka vabijo na tradicionalni pohod,v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr. Antona Trstenjaka, ki bo v soboto, 10. januarja 2015.
OPIS POHODA:

• Od 9. ure dalje zbiranje pohodnikov pred spomenikom dr. Antona Trstenjaka, pri cerkvi sv. Petra v Gornji Radgoni.
• Ob 9.15 odhod do rojstne hiše v Rodmošcih.
• Oprema naj bo primerna hoji v zimskih razmerah.
• TD Majolka in domačini pripravljajo planinsko malico in topel napitek.
• Pohoda traja predvidoma 4 do 5 ur.
• Pohod vodijo vodniki PD Gornja Radgona.

Odhod iz Ormoža je ob 08:00 iz pred avtobusne postaje v Ormožu. V primeru manj prijavljenih bo prevoz organiziran z avtomobili oziroma kombijem.
Prijave se zbirajo na sedežu društva ob petkih od 17:00 do 19:00, oziroma na tel.:041698741 (Marjan Kukovec)
Cena: Avtobus (20 udel.) - 15€
Kombi (9 udel.) -10€
Osebni avto -7€

Raduha iz Loke
Črni vrh na Pohorju
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Tečaj gorništva za zahtevne snežne ture
Lunin pohod Ormož-Litmerk-Pavlovski Vrh-Ormož
Ob Svečnici na Ivanjščico
Viševnik -2050m
Ob kulturnem prazniku na Jeruzalem
Letni občni zbor

Antonov pohod 2018
Dražgoše iz PASJE RAVNI
Trstenjakov pohod v Gornjo Radgono
Lunin pohod
Novoletni pohod
Zimski vspon na Stolpnik
Debela peč
Strelovec
Po poteh krajevne skupnosti Miklavža pri Ormožu

Smrti smo dolžni sebe in vse svoje.
Debemur morti nos nostraque.

Friedrich Nietzsche
Morala je eno najboljših sredstev, da vlečete človeštvo za nos.