Prestavitev izleta Izlet Soriška planina: Zaradi slabe vremenske napovedi je izlet prestavljen s 6. oktobra 2018 na 13. oktober 2018.
Taborni časopis 2018 Izlet Poletni tabor v Trenti: V zavihku Dogodki je na voljo taborni časopis z letošnjega tabora. V njem je Stanka strnila vtise in besedne, likovne ter fotografske zapise dogajanja v Trenti. Poglejte.
ODPOVED Izlet Lunin pohod: Boč: Zaradi slabih razmer na poti, danes lunin pohod na BOČ odpade! Prosim za razumevanje. Sporočite naprej!! Lepo pozdravljeni! Marjan
Planinski tabor 2018 - 5.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši. Ekipa starejših planincev je včeraj uspešno osvojila Kanjavec in prespala v Zasavski koči na Prehodavcih. Mlajši so se odpravili na krožno pot do planine Lepoč in se vrnili po dolini Zadnjice v tabor. Danes smo se starejši planinci vrnili v tabor. Po kosilu smo se skopali v Soči. Do večerje nas čaka kviz in družabne igre. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Planinski tabor 2018 - 3.dan Izlet Poletni tabor v Trenti: Dragi starši in skrbniki. Danes smo dopoldan izvedli orientacijski tek, popoldan pa smo preizkusili znanje varovanega plezanja na bližnji plezalni steni. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič

Goli vrh (1787m)

Odhod:   nedelja, 13. marec 2016 [ 05:00]
Vodnik:   Damjan Berghaus-Majnik
Goli vrh (1787 m)

Pred odhodom v hribe preverite vremenske in snežne razmere ter stanje planinskih poti. Svoje aktivnosti prilagodite temu in svoji psihofizični pripravljenosti!

Vrh leži na državni meji, na severni strani so pred več kot sto leti kopali železno rudo. Pot na ta lahko dostopen vrh se začne pri Planšarskem jezeru.
Lep, samostojen in osamljen, niti dva tisoč metrov visok ponuja čudovit razgled na Jezersko in na ostenje Makekove in Ravenske Kočne. Posebno lepo je videti malo Planšarsko jezero in z jesenovimi nasadi razmejene kmetije okrog stare cerkve Sv. Andreja. Lahek dostop, lep vrh in prostrani razgledi vabijo k obisku tako mlade kot tudi manj izurjene planince.

Ob polni luni Božični izlet na Goričko
Boč
Trstenjakov pohod v Gornjo Radgono
Dražgoše iz PASJE RAVNI
LETNI OBČNI ZBOR
GROSSGLOKNER
UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI

Dobrač 2166 m
Lunin pohod: Kog-Klumpa-Lačaves
UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI
Pršivec nad Bohinjskim jezerom
Lunin pohod: Ormož-Velika Nedelja-Kogel-Ormož
Soriška planina
Lunin pohod: Podgorci-Preclava-Podgorci
Montaž, Viš

Ruski pregovor
Veliko je šahov, mat pa je samo eden.

Albert Einstein
Posedovanje čudovitih sredstev za produkcijo ni prineslo svobode, temveč skrb in lakoto.