Prestavitev izleta Izlet Kopitnik (z vlakom): Na osnovi priporočil za zmanjšanje tveganj za okužbo s korona virusom, odpovedujemo izlet. Če se bodo stvari umirile, bomo izlet predvidoma izvedli 6. junija 2020.
Taborni časopis 2019 Izlet Poletni tabor v Podljubelju: V zavihku Dogodki so v Tabornem časopisu zbrani dogodki, vtisi in prispevki iz Poletnega tabora 2019 v Podljubelju.
poletni planinski tabor Izlet Poletni tabor v Podljubelju: na povezavi 40.tabor so objavljene moje fotografije iz planinskega tabora. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Prispeli v tabor Izlet Poletni tabor v Podljubelju: Dragi starši.otroci so varno prispeli v tabor.popoldan smo se odpravili do bliznjega spomenika podružnice koncentracijskega taborišča Mathausen.
Prestavitev izleta Izlet Soriška planina: Zaradi slabe vremenske napovedi je izlet prestavljen s 6. oktobra 2018 na 13. oktober 2018.

Goli vrh (1787m)

Odhod:   nedelja, 13. marec 2016 [ 05:00]
Vodnik:   Damjan Berghaus-Majnik
Goli vrh (1787 m)

Pred odhodom v hribe preverite vremenske in snežne razmere ter stanje planinskih poti. Svoje aktivnosti prilagodite temu in svoji psihofizični pripravljenosti!

Vrh leži na državni meji, na severni strani so pred več kot sto leti kopali železno rudo. Pot na ta lahko dostopen vrh se začne pri Planšarskem jezeru.
Lep, samostojen in osamljen, niti dva tisoč metrov visok ponuja čudovit razgled na Jezersko in na ostenje Makekove in Ravenske Kočne. Posebno lepo je videti malo Planšarsko jezero in z jesenovimi nasadi razmejene kmetije okrog stare cerkve Sv. Andreja. Lahek dostop, lep vrh in prostrani razgledi vabijo k obisku tako mlade kot tudi manj izurjene planince.

Kot-Vrbanove špice-Rjavina-Kot
Poletni tabor Podvolovljek
Gonžarjeva peč
Grossvenediger 3666m
Triglav (Čez Prag)
PO JAKOBOVI POTI
Jezersko-Rinke-Skuta-Jezersko
Lunin pohod: Boč
Špik nad nosom

SEDMERA TRIGLAVSKA JEZERA
Koča pod slapom Rinka - Skuta (skozi Turski žleb)
Kolesarjenje do Svete Trojice
Logarska dolina - Dom pod Storžičem
STORŽIČ
Tabor mladih planincev pri Veliki Nedelji
Greben Devic na Dleskovški planoti
Lunin pohod na ČOKLEČEVO GORO
Golica
Med goricami od Osnovne šole v Ivanjkovcih čez Cerovec Stanka Vraza na Jeruzalem Mali Brebrovnik,Svetinje do Ivanjkovec

Nesreča je priložnost za vrlino.
Calamitas virtutis occasio est.

Albert Einstein
Če se mnogi sramujejo že revnejše obleke in stanovanja, koliko več bi se jih moralo sramovati revnih idej in nazorov.