Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

BIZELJSKO

Na VELIKONOČNI PONEDELJEK!

Odhod:   ponedeljek, 28. marec 2016 [ 07:00]
Program: ob 9. uri prihod na Bizeljsko
Tone Jesenko nas bo vodil po Bizeljskih gričih.

Od Bizeljskega se bomo podali po Grajski poti do domačije »Pr’ Mrazu«, pri družini Babič. Lea Babič je bila v letu 2015 izbrana za Kmetico leta. Pri njej si bomo ogledali bogato zbirko majolik. Vstopnina: prostovoljni prispevki.

Pot bomo nadaljevali proti Orešju in na vrh Pečine (525 m), od koder je ob jasnem vremenu lep pogled na Kumrovec in hrvaško Zágorje.

Na izhodišče se bomo vrnili mimo bizeljskega gradu (lahko si ga bomo tudi ogledali, Lovske koče in »Lusthausa«.
Pohod bomo z nekaj postanki opravili v 5 do 6 urah, zaključili ga bomo tam med14. in 15. uro. V Gostilni Šekoranja na Bizeljskem se bomo lahko še odžejali.

Prijave do petka 25.03.2016 Kukovec Marjanu 041698741 (prijava obvezno)
Cena- prevoz odvisno od števila udeleženih!
Hrana : iz nahrbtnika
Obutev in oblačila-primerna vremenu!
Priporočljivo: pohodne palice! Izlet-turo vodi : Marjan Kukovec
Lepo vabljeni!

Raduha iz Loke
Črni vrh na Pohorju
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Tečaj gorništva za zahtevne snežne ture
Lunin pohod Ormož-Litmerk-Pavlovski Vrh-Ormož
Ob Svečnici na Ivanjščico
Viševnik -2050m
Ob kulturnem prazniku na Jeruzalem
Letni občni zbor

Antonov pohod 2018
Dražgoše iz PASJE RAVNI
Trstenjakov pohod v Gornjo Radgono
Lunin pohod
Novoletni pohod
Zimski vspon na Stolpnik
Debela peč
Strelovec
Po poteh krajevne skupnosti Miklavža pri Ormožu

Obleka ne povzdigne človeka, pač pa človek obleko.
Non vestimentum virum ornat, sed vir vestimentum.

Albert Einstein
Pravo vrednost človeka spoznamo najprej, če preiščemo koliko in v kakšnem smislu se je rešil Jaza.