izlet: Golte Izlet Golte: Dragi starši in ostali udeleženci izleta. Na koncu opisa sem dodal povezavo do mojih fotografij. Na voljo za ogled in prenos bodo do 1.6.2018. V kolikor jih imate namen kjerkoli objaviti (Facebook...) me obvezno navedite kot avtorja fotografij. Hvala za razumevanje. Lep planinski pozdav, Janko Juršič

BIZELJSKO

Na VELIKONOČNI PONEDELJEK!

Odhod:   ponedeljek, 28. marec 2016 [ 07:00]
Program: ob 9. uri prihod na Bizeljsko
Tone Jesenko nas bo vodil po Bizeljskih gričih.

Od Bizeljskega se bomo podali po Grajski poti do domačije »Pr’ Mrazu«, pri družini Babič. Lea Babič je bila v letu 2015 izbrana za Kmetico leta. Pri njej si bomo ogledali bogato zbirko majolik. Vstopnina: prostovoljni prispevki.

Pot bomo nadaljevali proti Orešju in na vrh Pečine (525 m), od koder je ob jasnem vremenu lep pogled na Kumrovec in hrvaško Zágorje.

Na izhodišče se bomo vrnili mimo bizeljskega gradu (lahko si ga bomo tudi ogledali, Lovske koče in »Lusthausa«.
Pohod bomo z nekaj postanki opravili v 5 do 6 urah, zaključili ga bomo tam med14. in 15. uro. V Gostilni Šekoranja na Bizeljskem se bomo lahko še odžejali.

Prijave do petka 25.03.2016 Kukovec Marjanu 041698741 (prijava obvezno)
Cena- prevoz odvisno od števila udeleženih!
Hrana : iz nahrbtnika
Obutev in oblačila-primerna vremenu!
Priporočljivo: pohodne palice! Izlet-turo vodi : Marjan Kukovec

Ob Muri
Kolesarjenje po OPP

Angleški pregovor
Dovolj je bogat, ki mu ni treba nikomur ne laskati ne posojati.

Friedrich Nietzsche
Vsak ima ravno toliko samovšečnosti, kolikor mu manjka razuma.