Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Antonov pohod na KOG

Odhod:   nedelja, 15. januar 2017 [ 08:30]
Vodnik:   Vodniki PDMMO

ANTONOV POHOD NA KOG

Vabimo vas na 5. tradicionalni pohod na Sv. Bolfenk. Dobimo se v nedeljo 15.1. 2017 ob 8,30 v na Vinskem Vrhu pri Vaškem studencu ( pri Paušner Karleku).
Pot bo potekala čez Zasavce, Stovrago do Vitana in Koga. Vračali se bomo čez Gomilo, Kržajnščak in nazaj do Vinskega Vrha. Ogledali si bomo tudi Gasilski muzej pri Miklavžu.
Lahka tura, hoje 4 ure, obutev primerna vremenu, pohod ob vsakem vremenu. Malica bo organizirana na Bajzeku.

Seveda bo vmes kar nekaj postojank za okrepčilo in počitek.
Pohod vodita: Karlek Paušner in Mirko Fekonja
LEPO VABLJENI!

V Vinskem vrhu pri studencu 2016

15.01.2017

15.01.2017

Zimski vspon na Stolpnik
Novoletni pohod
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Antonov pohod 2018
LETNI OBČNI ZBOR ČLANOV
GROSSGLOKNER
LETNI OBČNI ZBOR

Strelovec
Po poteh krajevne skupnosti Miklavža pri Ormožu
UREJANJE ORMOŠKE PLANINSKE POTI
Blegoš
Ta visoka Rosojanska pot
DAN PLANINCEV PODRAVJA

Nihče se s hudičem ne igra nekaznovano.
Nemo cum diabolo iocatur impune.

Napoleon Bonaparte
Domišljija svetu vladar!