Taborni časopis 2019 Izlet Poletni tabor v Podljubelju: V zavihku Dogodki so v Tabornem časopisu zbrani dogodki, vtisi in prispevki iz Poletnega tabora 2019 v Podljubelju.
poletni planinski tabor Izlet Poletni tabor v Podljubelju: na povezavi 40.tabor so objavljene moje fotografije iz planinskega tabora. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Prispeli v tabor Izlet Poletni tabor v Podljubelju: Dragi starši.otroci so varno prispeli v tabor.popoldan smo se odpravili do bliznjega spomenika podružnice koncentracijskega taborišča Mathausen.
Prestavitev izleta Izlet Soriška planina: Zaradi slabe vremenske napovedi je izlet prestavljen s 6. oktobra 2018 na 13. oktober 2018.
Taborni časopis 2018 Izlet Poletni tabor v Trenti: V zavihku Dogodki je na voljo taborni časopis z letošnjega tabora. V njem je Stanka strnila vtise in besedne, likovne ter fotografske zapise dogajanja v Trenti. Poglejte.

Trije vrhovi Ratitovca

Odhod:   nedelja, 24. maj 2015 [ 00:00]
Vodnik:   Tanja Plavec
Ratitovec (Altemaver) (1678 m) Opis poti: V Ormožu se bomo zbrali na parkirišču pred gradom in od tam skupaj odpeljali do izhodišča v vasi Prtovč (čez Škofjo Loko in Železnike), kjer bomo parkirali na parkirišču ob cerkvi. S parkirišča se bomo usmerili mimo cerkve in spomenika NOB po strmi cesti čez vas v smeri proti Razorju. Široka in dobro uhojena pot se bo sprva precej strmo vzpenjala čez gozd, kasneje bo strmina popustila in v eni uri bomo prispeli do manjše ravnice, imenovane Razor. Tam je razpotje, mi bomo krenili po pešpoti proti Vratcem in od tam proti prvemu vrhu, imenovanem Kosmati vrh (1643 m). Po krajšem počitku se bomo obrnili nazaj proti Vratcem, kjer je lep razgled proti Triglavu in potem nadaljevali proti Gladkemu vrhu (1667 m), Krekovi koči na Ratitovcu (1642) in najvišjemu vrhu Ratitovca Altemaverju (1678 m). Po osvojenem vrhu se bomo obrnili ponovno proti Krekovi koči, kjer bomo naredili daljši postanek za malico in se zatem po poti čez Povden spustili do izhodišča v vasici Prtovč. V primeru slabega vremena bo tura prestavljena. Izhodišče: Prtovč (1011 m) Izhodišče širina/dolžina: 46,2275°N / 14,1135°E Cilj: Ratitovec (Altemaver) (1678 m) Čas hoje: 5-6 ur Zahtevnost: lahka označena pot Višinska razlika: 667 m Višinska razlika po poti: 850 m Zemljevid: Triglavski narodni park 1:50.000; Julijske Alpe – Vzhodni del 1:50.000 Priporočena oprema: Pohodne palice, visoka planinska obutev Prijava do srede 20.5.2015 (Tanja Plavec: 041 256 412) Cena: prevoz 20 EUR Odhod: nedelja, 24.5.2015 (ob 5:00), Trajanje: 1 dan

24 pohod Čez Blegoš na Lubnik
Lunin pohod: Ormož-Litmerk-Lešniški Vrh-Dobrava-Ormož
Kopitnik (z vlakom)
Boč
Kredarica iz Krme
Lunin pohod: Ormož-Ivanjščica
Med goricami od Svetinj čez Jeruzalem,Cerovec Stanka Vraza nazaj na Svetinje
Glinščica(Jezero–Stena–Botač–Socerb–Dolga krona)
Gore nad Pokljuko
Krim

Letni zbor članov društva
Himalaja
Lunin pohod: Kog
Ob kulturnem prazniku na Jeruzalem
Višarje - Kamniti lovec
Ob Svečnici na Ivanjščico
Raduha iz Loke
Mariborsko pohorje
Vincekov pohod - Podgorci

Kdor zna veliko obljubljati, veseli norca.
Laetificat stultum, qui scit promittere multum.

Benjamin Franklin
Nasvete sprejemaj ob vinu, uporabljaj pa jih ob vodi.