poletni planinski tabor Izlet Poletni tabor v Podljubelju: na povezavi 40.tabor so objavljene moje fotografije iz planinskega tabora. Lep planinski pozdrav, Janko Juršič
Prispeli v tabor Izlet Poletni tabor v Podljubelju: Dragi starši.otroci so varno prispeli v tabor.popoldan smo se odpravili do bliznjega spomenika podružnice koncentracijskega taborišča Mathausen.
Prestavitev izleta Izlet Soriška planina: Zaradi slabe vremenske napovedi je izlet prestavljen s 6. oktobra 2018 na 13. oktober 2018.
Taborni časopis 2018 Izlet Poletni tabor v Trenti: V zavihku Dogodki je na voljo taborni časopis z letošnjega tabora. V njem je Stanka strnila vtise in besedne, likovne ter fotografske zapise dogajanja v Trenti. Poglejte.
ODPOVED Izlet Lunin pohod: Boč: Zaradi slabih razmer na poti, danes lunin pohod na BOČ odpade! Prosim za razumevanje. Sporočite naprej!! Lepo pozdravljeni! Marjan

Trije vrhovi Ratitovca

Odhod:   nedelja, 24. maj 2015 [ 00:00]
Vodnik:   Tanja Plavec
Ratitovec (Altemaver) (1678 m) Opis poti: V Ormožu se bomo zbrali na parkirišču pred gradom in od tam skupaj odpeljali do izhodišča v vasi Prtovč (čez Škofjo Loko in Železnike), kjer bomo parkirali na parkirišču ob cerkvi. S parkirišča se bomo usmerili mimo cerkve in spomenika NOB po strmi cesti čez vas v smeri proti Razorju. Široka in dobro uhojena pot se bo sprva precej strmo vzpenjala čez gozd, kasneje bo strmina popustila in v eni uri bomo prispeli do manjše ravnice, imenovane Razor. Tam je razpotje, mi bomo krenili po pešpoti proti Vratcem in od tam proti prvemu vrhu, imenovanem Kosmati vrh (1643 m). Po krajšem počitku se bomo obrnili nazaj proti Vratcem, kjer je lep razgled proti Triglavu in potem nadaljevali proti Gladkemu vrhu (1667 m), Krekovi koči na Ratitovcu (1642) in najvišjemu vrhu Ratitovca Altemaverju (1678 m). Po osvojenem vrhu se bomo obrnili ponovno proti Krekovi koči, kjer bomo naredili daljši postanek za malico in se zatem po poti čez Povden spustili do izhodišča v vasici Prtovč. V primeru slabega vremena bo tura prestavljena. Izhodišče: Prtovč (1011 m) Izhodišče širina/dolžina: 46,2275°N / 14,1135°E Cilj: Ratitovec (Altemaver) (1678 m) Čas hoje: 5-6 ur Zahtevnost: lahka označena pot Višinska razlika: 667 m Višinska razlika po poti: 850 m Zemljevid: Triglavski narodni park 1:50.000; Julijske Alpe – Vzhodni del 1:50.000 Priporočena oprema: Pohodne palice, visoka planinska obutev Prijava do srede 20.5.2015 (Tanja Plavec: 041 256 412) Cena: prevoz 20 EUR Odhod: nedelja, 24.5.2015 (ob 5:00), Trajanje: 1 dan

Po Slovenski planinski poti od Robana do Jezerskega
Špik nad Nosom
Montaž, Špik in Hude police
Montaž, Viš
Dan planincev Podravja na Rogli
Uršlja gora
Lunin pohod: Ormož-Velika Nedelja-Kogel-Ormož
Lunin pohod: Podgorci-Preclava-Podgorci
Markacijski dan

Grossglockner
Dachstein
Lunin pohod: Boč
Jezersko-Rinke-Skuta-Jezersko
Gonžarjeva peč
Triglav iz Rudnega polja na Pokljuki
Jungfrao, Monsch
Lunin pohod:Miklavž-Krčevina-Vinski Vrh-Miklavž
Poletni tabor v Podljubelju

Italijanski pregovor
Sod vina zmore več čudežev kot cerkev, polna svetnikov.

George Bernard Shaw
Zlato pravilo je, da zlatega pravila ni.