Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Ob kulturnem prazniku na Jeruzalem

Čez Blegoš na Lubnik
Komna in okolica
Lunin pohod: Ormož-Pavlovci-Pavlovski Vrh-Libanja-Litmerk-Ormož

Ne stori drugemu to, kar ne želiš, da drugi storijo tebi.
Ne facias alteri, tibi quod minime fierei vis.

Mark Twain
Prvi april je dan, ko se spomnimo, kaj smo ostalih 364 dni v letu.