Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Za vas pripravljamo
Raduha iz Loke
Črni vrh na Pohorju
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
petek, 26. januar 2018
Tečaj gorništva za zahtevne snežne ture

Za nami je
nedelja, 14. januar 2018
Antonov pohod 2018
sobota, 13. januar 2018
Dražgoše iz PASJE RAVNI (PASJA RAVAN-DRAŽGOŠE)

Uradne ure društva so ob petkih.

Od novembra do marca: 18-20
Od aprila do oktobra: 19-21
V tem času si lahko sposodite planinsko opremo, razne zemljevide, vodnike po planinskih poteh, poravnate letno članarino ali se prijavite na izlet.
V tem času tudi poučujemo o varovanju, vozlih, orientaciji in drugo kar je pomembno v gorah.

LEPO VABLJENI!

Raduha iz Loke
Črni vrh na Pohorju
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Tečaj gorništva za zahtevne snežne ture
Lunin pohod Ormož-Litmerk-Pavlovski Vrh-Ormož
Ob Svečnici na Ivanjščico
Viševnik -2050m
Ob kulturnem prazniku na Jeruzalem
Letni občni zbor

Antonov pohod 2018
Dražgoše iz PASJE RAVNI
Trstenjakov pohod v Gornjo Radgono
Lunin pohod
Novoletni pohod
Zimski vspon na Stolpnik
Debela peč
Strelovec
Po poteh krajevne skupnosti Miklavža pri Ormožu

Ena laž prinaša drugo.
Fallacia alia aliam trudit.

Helen Keller
Ko se ena vrata sreče zaprejo, se druga odprejo, toda pogosto tako dolgo zremo v zaprta vrata, da ne opazimo tistih, ki so se nam odprla.