Planinski tabor - 4.dan Izlet Poletni tabor za osnovno in srednje šolce v Kamniški Bistrici: Dragi starši. Po noči,ki smo jo prespali v koči na Kokrskem sedlu, se je zjutraj ekipa mlajših planincev odpravila v spremstvu vodnikov v dolino. Ostali smo se odpravili na Kalško goro in se nato po drugi poti spustili do tabora. V taboru nas je vse pričakalo kosilo, po katerem smo proslavili rojstni dan Cirila Ambroža. Sledi prosto popoldne v znamenju iger in delavnic. Lep planinski pozdrav. Janko Juršič

Za vas pripravljamo
petek, 2. marec 2018
Lunin pohod: Ormož-Pavlovci-Pavlovski Vrh-Libanja-Litmerk-Ormož
sobota, 3. marec 2018
Čez Blegoš na Lubnik (Čez Blegoš na Lubnik)
sobota, 10. marec 2018
Komna in okolica
sobota, 10. marec 2018
Olimje –predšolski otroci in starši

Za nami je
nedelja, 25. februar 2018
petek, 16. februar 2018
Letni občni zbor

Uradne ure društva so ob petkih.

Od novembra do marca: 18-20
Od aprila do oktobra: 19-21
V tem času si lahko sposodite planinsko opremo, razne zemljevide, vodnike po planinskih poteh, poravnate letno članarino ali se prijavite na izlet.
V tem času tudi poučujemo o varovanju, vozlih, orientaciji in drugo kar je pomembno v gorah.

LEPO VABLJENI!

Pred odhodom na planinski izlet, turo ali pohod preverite vremenske napovedi, stanja planinskih poti ter lavinski bilten. Aktivnosti prilagodite temu in svoji psihofizični pripravljenosti!

Lunin pohod: Ormož-Pavlovci-Pavlovski Vrh-Libanja-Litmerk-Ormož
Čez Blegoš na Lubnik
Komna in okolica
Olimje –predšolski otroci in starši
Gore z vlakom
Boč
Lunin pohod: Ormož-Hum-Frankovci-Ormož
Bohor
Golte
Kolesarska pot Parenzana

Letni občni zbor
Ob kulturnem prazniku na Jeruzalem
Viševnik -2050m
Ob Svečnici na Ivanjščico
Lunin pohod Ormož-Litmerk-Ormož
Tečaj gorništva za zahtevne snežne ture
Raduha iz Loke
Pohod ob Vinceku v Podgorcih
Črni vrh na Pohorju

Če je nasvet kratek, se pravi, da je tudi dober.
Si breve consilium, dicitur esse bonum.

Jean-Paul Sartre
Ljudje se poljubljajo, da se jim ni treba prepirati.